Åbningstider

Tirsdag 14.00-19.00

Ons.-tors. og fre. 14.00-17.00.

Lørdag 10.00-13.00.


Her findes du alt tænkeligt.

Tlf. 40 18 22 23

Vi modtager / afhenter med tak alt brugbart.


Tryk på Y´s Men´s Genbrug for afhentning.

 • Du er her:
 • Nyheder
 • 25.000 kr. doneret til børneafdelingen på Skejby Sygehus.

  Alderslyst Y´s Men´s Club donerer hvert år et stort beløb til mange gode formål og blandt de betænkte i år var afdelingen for kræftramte børn på Skejby Sygehus.

  Præsident Henry Noer og vicepræsident Arne Braüner tog turen til Århus for personligt at overrække de 25.000 kr. som vakte glæde hos modtagerne. 

  læs mere >>

  Alderslyst Y´s Men´s Club donerer 60.000 kr. til et godt formål på Lystruphave Efterskole.

  Ved overrækkelsen var Alderslyst Y´s Men´s Club repræsenteret ved:
  Henry Noer, Henry Laursen og Arne Braüner

  Frivilligt arbejde der nytter er klubbens motto, og det kom til udtryk ved et besøg på Lystruphave Efterskole hvor et større beløb blev doneret til skolen der for tiden er inde i en større udvidelse. I udvidelsen er der planlagt et fitnesslokale, men hvad er et fitnesslokale uden redskaber. 

  For at afhjælpe de tomme pladser, tog 3 repræsentanter fra klubben på besøg på skolen med et gavebevis på 60.000 kr. til en overrasket forstander Niels Martin Sørensen til indkøb af fitnessredskaber. At klubben kan donere betragtelige beløb er takket være Y´s Men´s Genbrug på A. C. Illums Vej 3

  Udsendt af Læger Uden Grænser.

  Y´s Men Distrikt Midtjyllands årlige fællesmøde blev afholdt i Silkeborg med 150 deltagere.

  En meget engageret sygeplejerske Kirsten Rold viste billeder og fortalte om egne oplevelser som udsendt for Læger Uden Grænser til verdens brændpunkter.

  Vi oplevede en foredragsholder der virkelig brændte for en sag og havde været med til at gøre en forskel som udsendt for at bekæmpe sygdommen EBOLA

  FRIVILLIGT ARBEJDE DER NYTTER – 820.000 kr. doneres bort.

  Alderslyst Y´s Men´s Club har gjort det igen. Efter endnu et godt år kan Alderslyst Y´s Men´s Club igen donere et anseeligt beløb til det kirkelige børne- og ungdomsarbejde og andet humanitært arbejde i Silkeborg og omegn, men også regionalt og globalt får del i donationerne. [mere]

  Uddeling af ledersprisen

  De 3 Y´s Men´s klubber i Silkeborg, Silkeborg YMC, Balle YMC og Alderslyst har i en årrække uddelt en lederpris til en leder fra det kirkelige børne,- og ungdomsarbejde fra en organisation i Silkeborg om omegn. I år var det udvidet til hele Silkeborg Kommune. 

  Lederprisen uddeles til en eller flere personer der i årets løb har gjort en ekstra indsats for sin organisation og det er den der indstiller. I år var der indstillinger fra 3 organisationer, hvilket ikke var overvældende. Indstillingerne var fra KFUM Idræt, Silkeborg KFUM & KFUK og Kragelund FDF. 

  Læs mere >>

  Præsidieskifte i Alderslyst Y´s Men´s Club.

  Fra venstre er det: Sekretær Børge Madsen, Skatmester Jørgen Kristoffersen, Pastpræsident Jørn Brink, Vicepræsident Arne Braüner og Præsident Henry Noer.

  Alle job inden for Y´s Men´s bevægelsen er et årige med skifte 1. juli.

  Klubåret som netop er afsluttet har været et meget begivenhedsrigt år for klubben. Klubbens 41 års fødselsdag blev markeret sammen med 65 inviterede gæster der repræsenterede over 35 organisationer. Største donation var på 75.000 kr.

  Klubbens medlemmer og ledsagere er både glade og stolte over at klubben kan donere et så stort beløb bort og det skylder især klubbens største aktivitet, Y´s Men´s Genbrug på A. C. Illums vej 3.