Åbningstider

Tirsdag 14.00-19.00

Ons.-tors. og fre. 14.00-17.00.

Lørdag 10.00-13.00.


Her findes du alt tænkeligt.

Tlf. 40 18 22 23

Vi modtager / afhenter med tak alt brugbart.


Tryk på Y´s Men´s Genbrug for afhentning.

 • Du er her:
 • Arkiv
 • Alderslyst Y´s Men´s Club har valgt ny præsidium med virkning pr. 1. juli 2013.

  Præsidiet for 2013-2014:

  Fra venstre:
  Sekretær: Børge Madsen,
  Vicepræsident: Jørn Brink
  Præsident: Gustav Madsen,
  Past præsident: Malthe Knudsen
  Skatmester: Anders Pedersen

  Læs mere >>

  Y´s Men´s Klubberne i Silkeborg støtter SOS børnebyerne

  Cykelsponsorløb
  Cykelsponsorløbet køres tirsdag den 3. september 2013.
  Traditionen tro køres løbet første tirsdag i september og i år køres det for femtende gang. Overskuddet går i år til SOS BØRNENYERNE samt en mindre del til en lederpris i Silkeborg Kommune som uddeles hvert år.
  Løbet er åbent for alle der har lyst til at deltage, kravet er blot, at I finder egne sponsorer der har lyst til at sponsorerer med et beløb pr. omgang som er 1.5 km.

  Læs mere >>

   

  Uddeling af lederprisen

  De 3 Y´s Men´s klubber i Silkeborg, Silkeborg YMC, Balle YMC og Alderslyst har i en årrække uddelt en lederpris til en leder fra det kirkelige børne,- og ungdomsarbejde fra en organisation i Silkeborg om omegn. I år var det udvidet til hele Silkeborg Kommune. 

  Lederprisen uddeles til en eller flere personer der i årets løb har gjort en ekstra indsats for sin organisation og det er den der indstiller. I år var der indstillinger fra 3 organisationer, hvilket ikke var overvældende. Indstillingerne var fra KFUM Idræt, Silkeborg KFUM & KFUK og Kragelund FDF. 

  Læs mere >>

   

  Cykelsponsorløbet 2013.

  Årets cykelløb blev traditionen tro afviklet første tirsdag i september. Vejret var med arrangørerne, det blev afviklet i fint vejr og det meste af tider i direkte solskin. Cykelsponsorløbet blev afviklet for attende gang og nogenlunde efter samme koncept.
  Læs mere >>

  BF besøg fra Chile

  Alderslyst Y´s Men´s Club har i dagene 28. sept. til 1. okt. haft besøg af en BF-delegat.

  Rafael Manso Sagre Valparaiso Y`s Men`s Club fra Chile der har fået tildelt en rejse til Europa og på den rejse skal besøge 6 klubber i Danmark.En af dem er Alderslyst Y´s Men´s Club.

  Et sådan besøg foregår efter et nøje planlagt forløb fra start til slut.

  Klubmedlemmer fra Odin Y´s Men´s Club kørte til Alderslyst med delegaten den 28. sept. og medlemmer fra Alderslyst kørte delegaten videre til Løgumkloster Y´s Men´s Club efter endt besøg.

  Chile tilhører Area Latinamerika og har 39 klubber med ca. 500 medlemmer, men enkelte klubber er meget småt repræsenteret. Se mere>>